Detalls Notícia

Finalistes del Premi Internacional Pianístic de Paterna actuen en la sala Cortot de ParísTornar

Els finalistas amb Gustav Alink

Huit dels guardonats en el I Premi Internacional Pianístic de Paterna han tingut l’oportunitat de participar en el concert inaugural de la temporada 2011-2012 de la Sala Cortot de París, com a regal de l’Associació Animato que representa el jurat del premi paterner Marian Rybicki.

Acompanyat pel director artístic del premi de Paterna, Juan Lago, i el president de la Fundació Alink-Argerich, Gustav Alink, el director artístic de l’associació va tindre la gentilesa d’oferir esta sèrie de concerts al certamen de Paterna per a recolzar diversos pianistes que van rebre el premi especial, així com a la guanyadora d’esta primera convocatòria. D’esta manera, la sessió va ser una mostra de la qualitat que va albergar el propi Premi Internacional Pianístic de Paterna.

Dins dels dimarts “Revelació” que programa este espai, els semifinalistes de Paterna Marina de Lucas, Bo Kyung Kim, Joseph Kim, Nikita Volov, Oleksandr Chugai i Ronald Noerjadi, van tindre l’oportunitat d’asseure’s en la sala parisenca per a oferir sengles recitals, junt amb el tercer classificat Antonii Baryshevskyi i la guanyadora de la primera edició del premi de Paterna Yedam Kim.

Amb peces d’Albéniz, Mendelssohn, Ravel, Brahms o Hëndel, estos joves pianistes van demostrar una vegada més l’alta qualitat de les seues interpretacions, revalidant el merescut reconeixement que van obtindre a Paterna, per la qual cosa cada un d’ells tindrà el privilegi de donar un concert durant la pròxima temporada 2011-2012.

With pieces by Albéniz, Mendelssohn, Ravel, Brahms or Hëndel, these young pianists demonstrated once again the high quality of their performances, revalidating the deserved recognition obtained in Paterna. Each one will have the privilege of giving a concert during the upcoming 2011-2012 season.