Com arribar

Paterna: acceso en cochePaterna compta amb unes excel·lents vies de comunicació gràcies a la seua proximitat amb la capital. Així, es troba emmarcada entre els eixos principals que conformen la A-7 (bypass), la CV-35 (pista d'Ademús) i la V-30. Esta última permet la connexió amb la A-3 (carretera de Madrid) i circumval·la València fins a arribar al port, cosa que permet accedir a la capital en tan sols 5 minuts.

> veure a Google maps

Paterna: acceso en metroL'ampli terme municipal de Paterna permet que la xarxa ferroviària de València (Metrovalencia) creue el municipi a través de la Línia 1, que actualment compta amb 6 parades. A més, la Línia 4, corresponent al tramvia, ofereix 5 parades més que permeten accedir ràpidament al municipi des del centre de la capital. L'accés fins a l'auditori es pot realitzar en 10 minuts baixant en les parades “Paterna” o “Santa Rita”.

Plànol de les línies
Línies
Horari de la línia
Horaris
Web del metro de València
www.metrovalencia.es

Paterna: acceso en aviónLa proximitat de l'aeroport de València, a tan sols 7 quilòmetres, permet que Paterna compte amb serveis de transport aeri. Ubicat en el municipi confrontant de Manises, s’hi pot accedir en 10 minuts mitjançant el vial de connexió V-11 que uneix els dos termes municipals.